Personal training Roeselare

De personal trainer was vroeger iets voor mensen met veel geld; filmsterren, artiesten en andere beroemdheden. Inmiddels is deze gedachte allang achterhaald. Tegenwoordig maken steeds meer mensen in Roeselare gebruik van een personal trainer. Dat personal training zich heeft bewezen als één van de meest effectieve, zo niet dé meest effectieve trainingsmethode moge duidelijk zijn. De persoonlijke aandacht, juiste oefeningen en kracht/cardio combinaties afgestemd op jou, zorgen voor een resultaat waar je altijd al van gedroomd hebt.

Een personal trainer is iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een dokter iemand beter maakt of een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je fitheid verbeterd, je afslankt, strakker wordt en het allerbelangrijkste; dat jij weer lekker in je vel zit. 

Wil je graag een personal training boeken dat kan in onze fitness in Roeselare!

Verbeter je algehele conditie

Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig samen trainen met een personal trainer een significant betere cardiovasculaire conditie oplevert dan wanneer je zonder trainer sport. Daarnaast geniet je ook van een verhoogde flexibiliteit, uithoudingsvermogen, houding, balans en coördinatie. Boek nu je eerste in onze fitness te Roeselare!

Je blijft gemotiveerd

Opgeven of de kantjes er van af lopen is geen optie wanneer je je moet verantwoorden naar iemand die enkel tevreden is als je alles bereid bent te geven. De weg van de minste weerstand wordt dan ook niet gevolgd wanneer je samen traint met een professional bij ons bij mania-k sportsclub een fitness in Roeselare. Als gevolg hiervan zal je dus gemotiveerd en doelgericht blijven sporten.

Je leert de juiste technieken.

heb je je wel eens afgevraagd of je op de juiste wijze een gewicht tilt of hardloopt? Die vragen zijn verleden tijd wanneer je onder begeleiding gaat sporten. Onze trainers in onze fitness te Roeselare helpt je graag bij het perfectioneren van je techniek.

Behaal en behoud een gezond gewicht

Een personal coach helpt je bij het meten van je huidige gewicht en vetmassa en stelt op basis hiervan een verantwoord plan op hoe je kunt afvallen en hierna op gewicht kunt blijven. Hij/zij voorkomt hiermee dat je last krijgt van het jojo-effect. Boek nu je eerste sessie in onze fitness in Roeselare!

Focus op jouw persoonlijke omstandigheden

Een gecertificeerde coach zal altijd rekening houden met jouw lichamelijke omstandigheden. Als je bijvoorbeeld last hebt van een oude sportblessure zal hier een praktische oplossing voor gevonden worden waarbij er andere oefeningen worden uitgevoerd die de verzwakte spieren ondersteunen en pijn tegengaan. boek nu je eerste sessie in onze fitness te Roeselare.

Verspeel geen tijd meer

Verspil geen tijd meer aan het opmaken van een training of het instellen van een oefening. Met een personal trainer is alles juist ingesteld voor u! Twijfel niet en boek je eerste sessie bij ons mania-k sportsclub fitness te Roeselare

Fitness - sportclub - fitness roeselare - sportcenter roeselare - personal training roeselare - Sportschool Roeselare - Milon Roeselare - Gezondheidsclub Roeselare - Beste fitness Roeselare - Rugklachten Roeselare - fitness Hendrik Consciencestraat 12 a 8800 - Sportschool Roeselare - Persoonlijke begeleiding sporten in Roeselare